loading...

بشنو از نی . . .

    این نویسنده خلاق و چیره دست در سال 1812 میلادی در شهرک {پرنستی} انگلستان چشم به جهان گشود. خانواده وی بسیار فقیر و تهیدست بود پدرش مستخدمی ساده بود و درآمد ضعیفی داشت و بدین خاطر او

چارلز دیکنز Charles Dickens

 

 

این نویسنده خلاق و چیره دست در سال 1812 میلادی در شهرک {پرنستی} انگلستان چشم به جهان گشود. خانواده وی بسیار فقیر و تهیدست بود


پدرش مستخدمی ساده بود و درآمد ضعیفی داشت و بدین خاطر او نتوانست مانند دیگر برادرانش به تحصیلات ادامه دهد. از همین رو در کودکی مشغول به کار گردید و حرفه های مختلفی را آزمود.

تاثیر این دوران با توجه به روح حساس و نکته سنج وی به صورت یک عامل اثر گذار در تمامی آثارش بخوبی مشهود است.

او ده ساله بود که پدرش را به خاطر عدم پرداخت قرض اش به زندان انداختند و او همراه دیگر بچه های فقیر لندن در محیط های پست بزندگی ادامه داد.

او علی رغم نداشتن تحصیلات زیاد به علت آمیختگی اجتماعی، ذهن مردم شناسی و اجتماعی خود را تقویت نموده بود. از این رو پس از سالها تلاش و تجربه اجتماعی به کار در روزنامه نویسی و مدتی خبرنگاری پرداخت.

نویسندگی را از ماهنامه ای شروع کرد و آثار اولیه خود را بصورت جزوه منتشر نمود. او بسال 1832 اولین اثر خود را به صورت کتاب انتشار نمود و سال بعد بنا به دعوت یک مجمع ادبی به امریکا دعوت شد و کم کم نامش بر سر زبانها افتاد.

دیکنز مسافرت های زیادی به دیگر کشور های اروپائی و امریکائی نمود تا به تجارب جامعه شناسی خود بیافزاید و در ضمن این مسافرت ها نیز شهرت فراوانی بدست آورد.

{یادداشت های پراکنده} از مجموعه نگارشهای اولیه وی می باشد که در باره حوادث زندگی اش می باشد و متسفانه جز کمی از آن بدست آمده است.

وی در رمانهای {الیورتویست} که به سال 1839 و {دیوید کا پرفلیلد} به سال 1850 و {نیکلا نینکلی} منتشر نمود، در واقع به بخشی از زندگی خود پرداخته است و با قدرت تخیل و شیوائی بیان که از ویژگی های نوشته های او می باشد ، کارکتر های خود را بخوبی تصویر می کند و خواننده با توجه به کثرت این قهرمانان در داستانهایش هرگز آنها را از یاد نخواهد برد.

او سخت پایبند رسوم و سنن ملی جامعه خود بود و در توصیف حالات و روحیات قهرمانان داستانهایش که بیشتر از طبقه پائین اجتماع بودند، بسیار ژرف نگر بود. او جامعه انگلیس را با توجه به شناخت از ساختار ها و سازمانها و نهاد های اجتماعی آن همانند تصویری در آئینه نمایان ساخت.

او آثار فراوانی از خود بجا گذارد که مهترین آنها عبارتند از:

1- آرزوها بزرگ

2- ناقوسها

3- دیویدکا پرفیلد

4- داستان دو شهر

5- الیوریست

6- نیکلا نیکل بای

7- سرود کریسمس

8- دوریت کوچولو

9- دوران سختی

این نویسنده شهیر و پرکار بسال 1870 در سن 58 سالگی چشم از جهان فروبست و با تاثیری که در جامعه انگلیس گذارد توانست خود را مظهر پیروزی و استقامت معرفی نماید.


 

بشنو از نی بازدید : 188 سه شنبه 19 آذر 1392 زمان : 5:42 نظرات (0)
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
گرچه افکارت صدای شیشه است
بهر فرهاد زمان این تیشه است
حرکت حافظ صفت در پای توست
آذرخش تند در رویای توست
کاش این رویای تو احیا شود
تا صدای ما از آن بالا شود
شاید این بهترین سر آغاز کار مان باشد که شفیق اوبه تبار را با شعری که بمناسبت نشرنخستین شماره از فصلنامه الکترونیکی ادبی هنری و فرهنگی ( بشنو از نی ) با خود داشته باشیم،باید یادآور شوم که نام این نشریه از بین بیش از یک صد نامی انتخاب شده است که از طریق فضای مجازی فیس بوک برای مان مواصلت ورزید و شفیق اوبه تبار چندین نام را از طریق پیامک برای مان ارسال داشت نام انتخابی بشنو از نی و شعر بالا را هم به مناسبت چاپ نخستین شماره برای من فرستاد،و اما آغاز کار : من به عنوان شاگرد ادبیات همیشه جای خالی یک نشریه ادبی را پیرامون خودم احساس میکردم و این احساس خلاء وادارم نمود به نشر یک چنین نشریه ای . جادارد از همه کسانی که با من ابراز همکاری نموده اند خالصانه سپاسگزاری کنم.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • صفحات جداگانه
    دانلود آهنگ

    در این قسمت لینک مستقیم  دانلود آهنگ های زیبا را برای شما در نظر گرفته ایم.

    برای دانلود آهنگ های بیشتر ابتدا عضو شوید.


    برای دیدن آهنگی از خسرو فدا کلیک کنید 

    برای دانلود این آهنگ کلیک کنید 

    برای دیدن دکلمه خیلی زیبای شعری از مژگان ساغر کلیک کنید 

    دانلود دکلمه شعر جنون با صدای مژگان ساغر کلیک کنید 

    دانلود دکلمه شعر از مژگان ساغر با کیفیت خیلی عالی کلیک کنید 

    دانلود کلپ جالب از احسان خواجه امیری کلیک کنید 


    آمار سایت
  • کل مطالب : 1227
  • کل نظرات : 118
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 42
  • آی پی دیروز : 65
  • بازدید امروز : 111
  • باردید دیروز : 81
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 13
  • بازدید هفته : 670
  • بازدید ماه : 3,034
  • بازدید سال : 25,792
  • بازدید کلی : 307,215
  • کدهای اختصاصی
    ------------------------------------------------------------------------------